Real Estate Leads, search new homebuyers in your area
Search – Select – Connect
Real Estate Leads - 800-230-9019

Fort Myers går gaga for Wawa

En touchscreen giver kunderne mulighed for Wawa at bestille hoagies, kaffe og andre elementer. Wawa åbner i tre steder i Lee County torsdag, to i Fort Myers og en i Cape Coral.

Wawa maskot Wally Goose, sammen med en flok andre, dansede som gæster på Colonial Boulevard butikken fejrede kædens indgang på markedet for Lee County. The Colonial butik og to andre vil åbne Thursdaythe første gang Wawa har åbnet tre butikker i én dag i et indre marked.

Vi troede, det ville være en måde at åbne her med et brag, Chris Gheysens, Wawa administrerende direktør, sagde i en en på en interview onsdag med The News Press.canada goose jakke tilbud http://www.dcanadagooseonline.top/ Det bliver en hvirvelvind.

Wawa onsdag, hvis du vil, var en hvirvelvind så godt. Det var en hvirvel af mennesker og produkter, en særlig begivenhed for nogle få udvalgte at få en smagsprøve på, hvad den virksomhed baseret i Wawa, Pa., Handler om.

Wawa, med sine 680 butikker i midten af ​​Atlanterhavet og Florida, har en stor fan følgende. Ud over de sædvanlige dagligvarebutik elementer og benzin, Wawa billethajer sin mad service, der kommer i form af sådanne tilbud som hoagies, kaffe drinks og smoothies, for at nævne et par stykker.

Linje 40 50 mennesker uden Wawa butik på Colonial Blvd. Med sidstnævnte i tankerne, vil Wawa donere en del af sin første uge hoagie salg op til $ 15.000 til Harry Chapin Food Bank som en del af sin Udlån en hjælpende Hoagie kampagne.

Den støtte, der vil komme i vil hjælpe vores mobile pantry program denne sommer, siger Miriam Pereira, udviklingsdirektør for maden bank. Wawa åbnede sin første placering i staten i juli 2012, og det har ikke set sig tilbage. Det fungerer nu 65 butikker i Sunshine State.

Vi følte Wawa mærke kunne rejse til Florida, sagde Gheysens.

Når du vælger sites, virksomheden ser for store partier med god sigtbarhed i travle trafik korridorer. Kritisk masse, sagde han, er med til at maksimere reklame og supply chain økonomi.

Fort Myers føles som en Wawa by. Det betyder, at der er en massefylde vi gerne, er der vækst, Gheysens sagde, men bemærkede han ser også muligheder øst for Interstate 75. Jeg vil vove at sige, at du vil have flere Wawas i Fort Myers end Napoli, ved udgangen af ​​dagen.

Så hvad gør fremtiden i Florida hold? Butikker i sydøst Florida og til sidst 25 til 30 butikker fra Napoli til Bradenton.

Wawa er stolt af sin historie og dens evne til at ændre for at imødekomme kundernes behov. Virksomheden har været i branchen mere end 200 år (det begyndte i 1803 som et jernstøberi i New Jersey) og lige fejret den 51. årsdagen for sin detailforretning.

Køkkenet er virkelig i hjertet af vores butik, siger Carol Jensen, marketingchef. Men den vigtigste del af vores brand er vores folk.

Michael Urbanski Michael Urbanski (1356 Posts)

Michael Urbanski is a successful entrepreneur with extensive experience online as the CEO/founder of Heavy Hammer since its inception in 1998. Heavy Hammer has several profitable online platforms for local advertising. Michael also owns several patents for geographic advertising online and has numerous other patents in process. Before launching Heavy Hammer in 1999 Michael was the top salesman for foreclosure homes in the state of Maryland. Among his accomplishments Mr. Urbanski has been a decorated Air Traffic Controller in the Air Force, a successful restaurateur and has written and produced several award winning feature films and top tier video games. Leveraging the success of his previous ventures and experiences, Michael self‑financed and launched Heavy Hammer which has been profitable every year of the 12 years it has been in operation.


Leave a Reply